NTR (Vrijdag van Vredenburg)

NTR (Vrijdag van Vredenburg)
november 1, 2011

De Vrijdag van Vredenburg is een co-productie van de NTR met de Avro, Tros, Vredenburg, Radio 4 en het Muziekcentrum van de Omroep. Al jaren lang is de Vrijdag van Vredenburg een succesvolle concertserie van internationale allure. Wekelijks zijn er concerten in Vredenburg, altijd met alleen de beste orkesten en solisten uit binnen- en buitenland. De concerten worden uitgezonden op Radio 4 maar ook gewebcast op internet en bereiken zo jaarlijks vele duizenden mensen, thuis en in het pluche.
GE#sharp detacheerde al eerder een marketing- en publiciteitsmedewerker bij de Vrijdag van Vredenburg en aangezien de samenwerking destijds erg goed beviel, zijn we gevraagd ook dit jaar weer werk- en denkkracht te leveren.
De werkzaamheden variëren ditmaal van het plannen van de middellange termijn marketingstrategie tot het uitvoeren van korte termijn publiciteitsacties. Daarom is gekozen voor een opzet waarbij Sipke Hoekstra zichzelf “meedetacheert” met collega Judith van Vugt. Zo kan aan alle behoeftes van de Vrijdag snel en goed tegemoet gekomen worden.GE#sharp artists events was offering services to the marketing department in 2011 and 2013

GE#sharp artists events © 2013   |   Terms Of Use   |   Login