Schatkamermuziek! Zaterdag 26 oktober 2013

by

Nieuwe opzet festival

Van de organisatie:
Het Internationaal Kamermuziekfestival Den Haag zal met ingang van 2014 niet één, maar twee keer per jaar te bezoeken zal zijn! Tot op heden bezocht u ons in september, maar vanaf dit jaar zullen we uw oren ook in de herfst trakteren op een jaarlijkse festivaldag. De eerste festivaldag getiteld Schatkamermuziek! vindt plaats op 26 oktober aanstaande. Het festival zelf ‘verhuist’ naar het vroege voorjaar: 26 t/m 30 maart 2014.

In de volgende nieuwsbrief (klik hier om u aan te melden) wordt het programma van Schatkamermuziek! bekend gemaakt, maar we verklappen nu alvast dat u ’s avonds in de Nieuwe Kerk gaat luisteren naar kroonjuwelen uit de schatkamer van de kamermuziek. Musicoloog en componist Leo Samama geeft een concertinleiding. Na de pauze wacht u een Late Night Surprise.

Overdag is er ook genoeg te beleven, zoals ’s middags de geliefde ‘Haagse Kamers’ formule, waarin jong toptalent van het Prinses Christina Concours de kans krijgt zich in de kijker te spelen in Haagse huiskamers. foto: Willem Laros

Nieuw: om 11 uur vindt er o.l.v artistiek directeur Eva Stegeman ‘Talking Music’ plaats, een babbelconcert in de gezellige Bakkerswinkel in de Torenstraat. Samen met haar collega’s gaat Eva al musicerend en kletsend in dialoog met het publiek over haar geliefde ‘teamsport van de klassieke muziek’.

Kaartverkoop vanaf 23 september.

6
Sep 2013
GE#sharp artists events © 2013   |   Terms Of Use   |   Login