Eerste editie Kamermuziekdag.nl: kaartverkoop geopend!

by

Kamermuziekdag.nl is dé nieuwe, jaarlijkse ontmoetingsdag voor musici, programmeurs en managers. De dag wordt voor het eerst gehouden op 26 september 2016, in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. De kaartverkoop voor Kamermuziekdag.nl is deze week geopend!

Tijdens Kamermuziekdag.nl presenteren musici en ensembles hun kamermuziekaanbod aan de Nederlandse markt. Programmeurs kunnen er ideeën opdoen en kennismaken met nieuwe musici en ensembles. Zo is er eindelijk weer een plek in het Nederlandse muzikale landschap waar vraag en aanbod fysiek bij elkaar kunnen komen. Hiermee, zo blijkt ook uit de vele reacties op dit initiatief, wordt voorzien in een grote behoefte onder zowel programmeurs als artiesten en ensembles.

Met het creëren van deze ontmoetingsplek geeft Kamermuziekdag.nl een positieve impuls aan de (kamer)muziekmarkt. De opzet van Kamermuziekdag.nl is eenvoudig van aard, maar daarmee juist doeltreffend. Het gaat tenslotte vooral om de ontmoeting.
Tijdens Kamermuziekdag.nl is er een doorlopende ‘markt’, ook worden er de gehele dag door showcases gepresenteerd door artiesten en ensembles.

Kamermuziekdag.nl is een initiatief van Léon de Lange (delange artist management) en Hannes de Vries (GE#sharp artists events) i.s.m. het Muziekcentrum van de Omroep. Kamermuziekdag.nl wordt ondersteund door de Gemeente Hilversum. Meer informatie en kaartverkoop: www.kamermuziekdag.nl

14
Apr 2016
GE#sharp artists events © 2013   |   Terms Of Use   |   Login